Ruilen of Retourneren

Retourneren
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen te besluiten om uw aankoop te annuleren, met uitzondering van op maat gemaakte kleding (zie verderop).

De termijn waarbinnen u kunt aangeven dat u wilt retourneren verstrijkt 14 dagen na de dag van de ontvangst van uw bestelling.

Als u wilt retourneren kunt u ons dat laten weten via een duidelijk geformuleerde verklaring per e-mail naar info@irischa.nl of via onze website www.irischa.nl. Hiervoor kunt u ook gebruiken van het bijgevoegde formulier voor herroeping. U bent niet verplicht om dit formulier te gebruiken. Verstuur uw bericht binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van uw bestelling. Per e-mail sturen we u een ontvangstbevestiging van uw bericht.

 

Retour sturen

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te zenden.

Als u de aankoop annuleert, ontvangt u het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten van ons terug.

Dit kan alleen als de kleding: 1) niet gedragen is (met uitzondering van het passen) 2) schoon (geen vlekken of geur) en niet kapot is.

Verzendkosten vergoeden wij uitsluitend indien u de complete bestelling in de originele verpakking (met originele kaartjes) terugstuurt. Verzendkosten worden niet vergoed indien de originele verpakking en/of kaartjes ontbreken.

 

Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen na annulering van uw aankoop terugstorten. Wij mogen wachten met terugbetaling totdat wij de goederen hebben teruggekregen.

 

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u heeft betaald, tenzij anders werd afgesproken.

Indien u een andere manier van levering heeft gekozen dan de standaard levering, worden afwijkende kosten niet door ons vergoed.

Voor kleding die gekocht is met tegoedbonnen storten wij geen geld terug.

Retourneren is helaas niet mogelijk voor kleding die op maat gemaakt is. Onder op maat gemaakte kleding valt kleding die gemaakt is volgens de specificaties van de consument (op basis van de maten van uw lichaam en/of uw wensen wordt kleding speciaal voor u gemaakt).[1]

Op maat gemaakte kleding kan helaas niet geretourneerd of geruild worden. Alle maten worden zo nauwkeurig mogelijk opgenomen via skype en/of messenger of in onze showroom.

Als u op maat gemaakt kleding ontvangt, en nog aanpassingen wenst, en dit na overleg met Irischa mogelijk blijkt, kunt u langs komen bij onze showroom. Uiteraard is het ook mogelijk de kleding terug te sturen naar Irischa voor aanpassingen. Indien de bestelling meer dan 50 euro bedraagt, dan zijn de kosten van het retour zenden voor Irischa. De kosten voor het versturen van de aangepaste kleding naar de klant zijn voor kosten van de klant.

 

Ruilen is niet mogelijk

Onze productie is uniek en we verkopen alleen wat we in voorraad hebben. Daarom ruilen bij ons helaas niet mogelijk.

 

Identiteit ondernemer
Design Studio – Irischa (Designmerk Irisha)

[1]6:230 p BW De consument heeft geen recht van ontbinding bij:

f.een consumentenkoop betreffende:

1°.de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;

[1]6:230 p BW: https://www.navigator.nl/document/ida58924e374ae4d4b95244cb502a5672a?ctx=9cd8d08a5b512576efd24cd47219c440 

 

Concordiahof 21,
6014 CK, Ittervoort
info@irischa.nl
+31 (0)6 38 18 65 99
BTW: NL002374994B47
KvK: 67759505

Downloaden model van herroepingrecht

Abonneer u op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en aanbiedingen!